SZAKGONDOZÓ / GONDOZÓ MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONAINKBA

SZAKGONDOZÓ / GONDOZÓ MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONAINKBA

állást hirdetünk 2 fő főállású SZAKGONDOZÓ / GONDOZÓ munkatárs részére.

Munkaidő: heti 40 óra munkaidőkeret rugalmas beosztásban (24 órás ügyeletek + értekezletek)

Bérezés: a közalkalmazotti bértábla besorolása szerinti alapbér + ágazati pótlék

Jelentkezési határidő: 2023. február 28.

Hol lehet jelentkezni: a jelentkezéseket a szera.info@gmail.com e-mail címre várjuk

Az álláshirdetésre a következő szakképesítések valamelyikével rendelkezők jelentkezését várjuk:

bölcsődei szakgondozó (OKJ), csecsemő- és kisgyermekgondozó (OKJ), csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó (OKJ), csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó (OKJ), kisgyermekgondozó, -nevelő (OKJ), csecsemő- és gyermekápoló (OKJ), gyermek- és ifjúsági felügyelő I. (OKJ), gyógypedagógiai asszisztens (OKJ) vagy mentálhigiénés asszisztens (OKJ), gyógypedagógiai segítő munkatárs (OKJ), szociális gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző (OKJ), gyermek- és ifjúságvédelmi asszisztens (OKJ), gyermekotthoni asszisztens (OKJ), pedagógiai asszisztens (OKJ), felsőfokú szociális munkás asszisztens, felsőfokú ifjúságsegítő asszisztens, gyermek- és ifjúsági felügyelő, kisgyermekgondozó és nevelő, szociális és gyermekvédelmi szakasszisztens, szociális és mentálhigiénés szakgondozó, általános ápoló (509130301), pedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens), pedagógiai munkatárs (pedagógiai asszisztens) http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99800015.NM

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent a gyermekjóléti alapellátásban, illetve a családok/gyermekek átmeneti gondozásában szerzett szakmai tapasztalat.

Kérjük, hogy szakmai önéletrajz és a motivációs levél mellé lehetőség szerint csatolja a végzettségét igazoló bizonyítványa másolatát is. A meghirdetett munkakörről hétköznap 9-17 óra között Kelemen Gábor intézményvezetőtől kaphat bővebb tájékoztatást a 06/1/308-1301 telefonszámon.

A munkakör betölthetőségének időpontja: a pályázatok elbírálását követően (2023. február) a munkakör azonnal betölthető. A pályázat benyújtásának tényét, annak tárgyát, tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük.

Alapítványunkról további információk a facebook oldalunkon találhatók.

fb.: https://www.facebook.com/SzeraSzocialisEsRehabilitaciosAlapitvany/