KARÁCSONYI ÜNNEPSÉGEK

KARÁCSONYI ÜNNEPSÉGEK

Minden intézményünkben lezajlottak a karácsonyi ünnepségek. Nagyon sok előkészület előzte meg ezt, de végül sikerült mindennel időben elkészülnünk.

Idén is nagyon sokan tartották fontosnak a rászoruló családok és hajléktalan emberek érdekében végzett munkánkat és támogatták az intézményeinkben élő rászorulók karácsonyát adományaikkal. A családok a befolyt adományokból összeállított csomagokat kaptak, míg a gyermekek névre szólót. Érkezett melegétel, pénzbeli és tárgybeli támogatás is, szóval elmondhatjuk, hogy igazán bőséges karácsonyban volt részünk a támogatóinknak hála.

Elképesztően megható és jó érzés, hogy ennyien álltatok idén is mellénk és támogattátok az intézményeinkben élő rászorulókat. Köszönjük!

Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA)szervezésében, Farkas Emese állhatatos munkájának eredményeképpen a Roche Magyarország munkatársai minden gyermekünknek névre szóló ajándékokat vásároltak.

A Mindspire pedig rendhagyó módon minden munkatárs gyermekét lepte meg ajándékokkal, ami igazán megható gesztus volt.

Az Infineon munkatársai, a Zöld 15 Egyesület és a DK 12. kerületi szervezete tartós élelmiszerrel támogatták az intézményeinkben élőket.

A CoGoodwill és támogatói, Bálint Márta szervezésében tartós élelmiszerrel, játékokkal, higi csomagokkal járultak hozzá az ünnephez.

A Noár csapata idén is minden lakónk számára főzött finom babgulyást.

A Sanofi Magyarország önkéntesei az előkészületekben (adományok szortírozása, díszítés, mézeskalácssütés) segítettek nagyon-nagyon sokat.

A Lufthansa Systems Hungária és a Lufthansa Technik Budapest dolgozói saját gyűjtés szerveztek és így egy nagyobb összegű pénzadománnyal és szintén tartós élelmiszerrel emelték ünnepünk fényét.

Dunai Fruzsina idén is saját gyűjtést rendezett a családjaink részére, melynek keretében higicsomagok érkeztek és kerültek bele a családoknak összeállított csomagokba.

A Reménycsillag Gyermekeinkért Alapítvány tartós élelmiszerekkel és higiénés termékekkel támogatott bennünket, míg a Kuckó Önkéntes Program játékokkal és ruhákkal.

A Renka&Fecó Kreatív Kft. tárgyi adományok formájában támogatta az ünnepet.

Nemcsak cégek és szervezetek járultak hozzá, hogy mesést karácsonyt varázsoljunk a gyerekeknek és szüleiknek, hanem egyéni adományozók is:

Kantár Eszter- gyümölcsökkel, Honvéd Ádám- babaholmikkal, babaápolási eszközökkel és tartós élelmiszerrel,

Szabó Zsolt- baba és háztartási eszközökkel támogattak minket.

Minden adományozónak hálásan köszönjük, hogy gondoltak ránk és családjainkra! Közösen sikerült idén is egy bőséges Karácsonyt varázsolni!!!

A CHERRISK biztosítónál pedig folyamatosan megy a karácsonyi adománygyűjtésünk, ahol az intézményeinkben élő gyerkőcöknek gyűjtünk egy állatasszisztált meseterápiás programsorozatra.

#karácsony #ünnep #közösség #támogatók #adományok #összefogás #köszönjük #SZÉRA