Elindult a Cherrisk karácsonyi adománygyűjtő akciója!

Elindult a Cherrisk karácsonyi adománygyűjtő akciója!

Elindult a Cherrisk karácsonyi adománygyűjtő akciója!

Ha még emlékeztek november első felében részt vettünk a Cherrisk által rendezett szavazáson, ahol az volt a tét, ha nyerünk, akkor mi vehetünk részt a karácsonyi adománygyűjtő kampányukban. Nyertünk, szóval most az általünk kitűzött célt tudjátok támogatni a Cherrisk GO nevezetű alkalmazásában.

A támogatáshoz le kell tölteni az alkalmazást és egy regisztráció után különböző tevékenységek (biciklizés, sétálás, futás stb.) után cseresznyéket gyűjthettek, amelyekkel jótékonysági goodie-ra váltás után az általunk meghatározott célt tudjátok támogatni. Egy cserkó 100 forintnak felel meg és 500 ezer ft a kitűzött cél, amit 2024 január 9-ig kell elérnünk.

A maximális, 500.000 forintos támogatást egy teljes, mind a három családok átmeneti otthonunkban megvalósuló állatasszisztált meseterápiás foglalkozás-sorozatra fordítanánk.

Támogassátok futással, sétával, biciklizéssel, hogy gyermekeink egy teljes terápiás sorozat keretében kapjanak segítséget traumáik feldolgozásában és komplex fejlesztésükben.

További információt rólunk, a kitűzott célunkról és arról, hogy hogyan tudjátok az ügyet támogatni a Cherrisk blogcikkjében találtok az alábbi linken! ⬇️

https://blog.cherrisk.com/hu-hu/post/segitsd-egy-gyerekeknek-szolo-allatasszisztalt-terapia-megvalosulasat


#adománygyűjtés #nemesügy #jótékonyság #karácsony #meseterápia #kutyusok #gyerekek #fejlesztés #cherrisk