CIVIL ÜZLETI ISKOLA

CIVIL ÜZLETI ISKOLA

Sikeresen zárult a Civil Üzleti iskola, amelyen alapítványunk is aktívan részt vett.

Először is szeretnénk köszönetet mondani a Civil Impact Nonprofit Kft.-nek a profi szervezésért és a tartalmas, tanulságos programokért. Másodszor pedig szeretnénk megköszönni a 15. kerületi önkormányzatnak, hogy lehetőséget biztosított a 15. kerületi civil szervezeteknek a képzésen való részvételre!

A képzés célja egyrészről az volt, hogy egy közös platformot teremtsen a 15. kerületi civil szervezeteknek és piaci szereplőknek annak érdekében, hogy segítse a két szektor közötti együttműködést. Másrészről pedig szintén kiemelt célja volt a képzésnek, hogy minden résztvevő civil szervezet kidolgozzon egy piaci szolgáltatást, amellyel extra bevételi forrásokhoz juthat, elősegítve ezzel a hosszútávú fenntartható működésüket.

Mi is kitaláltunk egy piaci szolgáltatást, melynek fejlesztése folyamatosan zajlik és nemsokára be is mutatjuk nektek is! A résztvevő cégeknek is tetszett a szolgáltatás ötletünk, így többen is támogatták szavazatukkal, ezért mi is prezentálhattunk a záró alkalmon.

Nagyon jó élmény volt részt venni a kezésen, találkozni más lelkes civil szervezetekkel és a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett cégekkel.


#civil #képzés #élmények #tanulás #fejlesztés #fejlődés #szolgáltatás #civilimpact #SZÉRA