ANGYALOKAT KERESÜNK!

ANGYALOKAT KERESÜNK!

A múlt évi programunk nagyon-nagyon jól sikerült, kevesebb, mint egy óra alatt!!! mindegyik úr angyalra talált. <3

Közületek sokan el is voltak keseredve, hogy ők nem lehettek Angyalok, ezért az idei évben kicsit módosítottunk a feltételeken:

Az idei év költségét, maximum 15.000.- Ft-ban határoztuk meg.

Egy Angyal egy urat vehet a szárnyai alá - ha a család nevében angyalkodtok, akkor is.

Mivel 10-en vannak , azok se keseredjenek, akik lemaradnak, mert az egyéni kívánságokon túl mi is ötleteltünk, mivel lehetne szebb, jobb, otthonosabb nem csak a Karácsony, hanem a mindennapi élet az intézményben, erről infókat a poszt végén találtok.

Hogyan lehetsz Angyal?

Az emberek kívánságait az alábbi linkre kattintva találjátok, ha valaki szimpatikus számotokra, akkor privát üzenetben írjatok nekünk "leszek XY angyala".

Az ajándékot nektek kell megvenni, becsomagolni és felcímkézve, névre szólóan eljuttatni az alapítványunk székhelyére. Postai úton elküldhetitek hozzánk (1152 Budapest Aporháza u. 63.), vagy be is hozhatjátok személyesen. A csomagoknak dec 19-ig meg kellene érkezniük, mert dec 20.-án lesz a karácsonyi ünnepségünk, ahol ki szeretnénk osztani az ajándékokat.

Abban az esetben, ha támogatnád az Urak karácsonyát, de nincs időd megvenni az ajándékot és/vagy már nem tudsz választani az urak közül, akkor utalj a számlaszámunkra egy számodra megfelelő összeget: 11600006-00000000-94776016 Erste Bank Hungary Zrt. A közleménybe ezt írjátok be: Rehab Angyalka.

A pénz adományokból szeretnénk szebbé, jobbá és otthonosabbá tenni az urak életterét:

-Beszerzendők: szobai fali lámpák,+ izzók, a fürdőbe a tükör fölé lámpa, virágok, ágyneműhuzatok + törcsik, PORSZÍVÓ + zsák. Szennyestartó kosár és lábtörlő - 5 -5 db.

-Emellett szeretnénk kórházi és krízis csomagokat összeállítani az uraknak.

Az urak karácsonyát tartós élelmiszerekkel is lehet támogatni, de nem árulunk el nagy titkot, azzal, ha azt mondjuk, hogy szeretik a hasukat. Tudnak főzni, muszájból. De amit biztosan nem szoktak, süteményt sütni. Ha gondoljátok, egy bejglivel, vagy egy tepsi pogácsával is meg tudjátok őket lepni.

Legyél Te is Angyal és tegyük szebbé az urak karácsonyát!

#adományozz#adománygyűjtés #legyélangyal #angyal #karácsony #ünnepek #nemesügy #SZÉRA